Een ijstaart bestellen als feestdessert? Succes verzekerd!

En dan wordt het even stil aan tafel...

Een ijstaart is een graag geziene gast op elk type feest. Je hoeft dan ook geen seconde te twijfelen… een ijstaart bestellen als feestdessert of voor een sympathieke traktatie is sowieso een goed idee. Zeker als je ijstaarten van Pitz-ijs serveert, want die smaken net zo lekker als ze eruitzien!

Stel zelf je ijstaart samen

Vertel ons hoe jouw droomtaart eruitziet en proeft, want wij bereiden ze helemaal op maat van jouw smaak en voorkeuren!

Smaken

Bodem

zonder bodem | merengue | javanais ganache | brownie

Grootte

6, 8, 10, … personen of veel meer? Vertel ons maar hoeveel gasten je wil laten meesmullen. Wij passen de grootte van je ijstaart aan je gastenlijst aan.

Of kies je voor deze bestsellers?

IJslammetje

Een traditioneel ijslam als communiedessert? Of een even schattig ijslammetje als Paasdessert? Je hoeft ons enkel te vertellen hoeveel ijsliefhebbers je wilt trakteren (min. 10 pers.) en wij zorgen voor de rest!

Frambozenijstaart

Onze frambozen ijstaart bestaat uit roomijs van frambozen en mascarpone, crumble van framboos, yoghurt en een frambozen coulis. Een ijstaart die menig hart doet smelten.

Het prijskaartje

Bij Pitz-ijs kan je voor elk budget vers bereide ijstaarten kopen. Met onze transparante en budgetvriendelijke tarieven kan je zelf al vooraf uitrekenen hoeveel je ijstaart kost. Laat je het rekenwerk liever aan ons over? Dat kan ook. Stuur ons gewoon even je voorkeuren door en wij bezorgen je een duidelijk prijsvoorstel terug.

IJstaarten op maat

De grootte (vanaf 6 personen) en de bodem van je ijstaart bepalen de prijs.

  • Zonder bodem: 4,20 € pp
  • Met merengue: 4,40 € pp
  • Met javanais-ganache: 4,70 pp
  • Met brownie bodem: 4,70 € pp

Onze ijslammetjes

Ook de ijslammetjes en frambozen ijstaarten maken we steeds vanaf 10 personen. Je verrast je gasten al voor 4,6 € pp.

Nog wat originele feestideeën

Een ijstaart bestellen? Goed idee! En als het nog iets meer mag zijn, kan het nog zotter ook…

Vul je ijstaart bestelling aan met enkele individuele ijsdessertjes en stel een heus desserten buffet samen. Zo heb je voor ieder wat wils én een gespreksonderwerp van formaat op je feest.

Geen plek in je diepvries, geen zin in afwas en je gasten verrassen met een onvergetelijke ervaring? Nodig onze ijswagen uit op je feest en laat je gasten zelf een ijshoorntje kiezen. Leuk én gemakkelijk!

Klinkt lekker ?

Dat is het ook! Plaats meteen je bestelling via onze webshop of stuur een mailtje voor extra informatie of speciale verzoeken.