Ambachtelijk roomijs, maar ook sorbetijs, suikervrij ijs en lactosevrij ijs

Iedereen kan meegenieten

Dat we bij Pitz-ijs voor ieder wat wils hebben, mag je héél letterlijk nemen. Naast ambachtelijk roomijs, maken we bijvoorbeeld ook huisgemaakt sorbetijs, suikervrij ijs en lactosevrij ijs. Handig als je niet zo verzot bent op roomijs als wij. Of net wél, maar het helaas niet mag eten omwille van allergieën of intoleranties. In ons uitgebreide aanbod vind je vast iets dat je wél lust en mag snoepen!

Lactosevrij melkijs

Lactose intolerant? Ook dan hoef je geen enkel ijspleziertje te missen! We hebben namelijk ook vanille en chocolade ijs gemaakt met 100% lactosevrije melk. Het ijs is niet alleen lactosevrij, maar ook suikervrij en dus ook geschikt voor diabetici.

Huisgemaakt sorbetijs

Waarom sorbetijs

Verfrissend | lekker | glutenvrij | lactosevrij, want volledig op waterbasis gemaakt (zonder melk)

Onze vaste waarden

Met citroen, framboos, mango en passievrucht hebben we huisgemaakt sorbetijs in 4 populaire smaken. Daar kan je al een kleurrijke coupe mee samenstellen. In functie van het beschikbare seizoensfruit breiden we dit smakenpallet soms ook uit met seizoenssuggesties.

IJs bestellen voor thuis?

Stuur ons een mailtje of plaats een online bestelling en kom je bestelling afhalen in onze ijswinkel in Stekene wanneer het jou best past. Of geven we je bestelling mee met onze ijskar zodat die de volgende werkdag bij jou kan leveren tijdens de ronde?