1 ijsje eten kan verslavend worden...

Bij Koen & Ilse

Onze slogan “bij Koen & Ilse” mag je heel letterlijk nemen. We zijn een familiebedrijf en een typische kmo met een sterke lokale verankering in onze thuishaven Stekene. Spreek ons dus gerust met de voornaam aan! Hoe, waar en wanneer wil jij je ijsje eten? Ook dat mag je ons zeker vertellen, want we hebben verschillende formules én een uiterst flexibele ingesteldheid om iedereen van ons ambachtelijk streekproduct te laten meegenieten!

Onze groeispurt

In 1995, toen we de zaak van IJs Monique overnamen, hadden we 1 ijskar op de baan. Tegenwoordig sturen we dagelijks 6 ijswagens op pad in de ruime regio Waasland. Ook het aanbod is over de jaren heen stevig uitgebreid. IJstaarten, ijsgebakjes, frisco’s, enz… maken we allemaal vers in eigen huis. Dat doen we in een ruim industriepand met sterk uitgeruste keuken in de ambachtelijke zone Kleine Akker in Stekene. Dat is sinds 2008 onze thuisbasis.

Altijd een ijsje binnen handbereik

Thuis een ijsje eten of ijsjes trakteren? Bij Pitz-ijs hebben we praktische oplossingen voor elk ijspleziertje. Je kan onze ijskarren volgen en bij jou thuis laten langskomen op route, een ijskar huren voor je feest of online ijsjes bestellen en ze komen afhalen in onze shop in Stekene. Je kan ons vakwerk zelfs proeven in verschillende horecazaken in de buurt.

Onze kwaliteitsgaranties

Wij hoeven geen resem (kwaliteits)labels, want de smaak van onze ijsjes spreekt voor zich. Maar toch, om je gerust te stellen dat je ijsjes koopt bij een betrouwbare ijsbereider met kennis van zaken en passie voor het vak:

Kennismaken met Koen & Ilse?

Benieuwd naar de ijsmaker die al dat lekkers creëert? Overweeg je om Pitz-ijs als vaste ijsleverancier in te schakelen voor je zaak? Of verlekkerd op onze vacature voor ijsverkoper? Je bent altijd welkom in onze shop in Stekene voor een persoonlijke kennismaking!